fbpx

Drømmetydning: Indbrud / Tyveri

Hvad betyder drømme om indbrud eller tyveri?

Overordnet set er tyveri et tegn på, at nogen invaderer dine grænser eller dit personlige rum. Du føler dig hjælpeløs og måske forrådt i en situation eller i et forhold. Dette er særligt tilfældet, hvis tyveriet er af voldelig karakter.

Overvej også om det kan være dig, der invaderer andres rum?

Det kan også være et tegn på, at nogen spilder din tid eller stjæler dine ideer. Du føler dig udnyttet. Måske har nogle taget kreditten for dit arbejde?

Et tyveri kan også være et tegn på, at du har mistet noget værdifuldt for dig – måske en side af dig selv, som tidligere udgjorde en vigtig del af din personlighed. Dette er særligt tilfældet, hvis det er dit eget hus, indbrudet foregår i. Se i så fald drømme om huse

En tyv antyder, at du er bange for at miste, det du har. Måske føler du, at du ikke fortjener det du har. I så fald kan drømmen være et tegn på lavt selvværd. 

Alternativt kan drømme om tyve fortælle dig, at din angst og skam forhindrer dig i at sige nej til andre. De kommer bare og tager fra dig uden du siger dem imod. Står du tilstrækkeligt op for dig selv? Folk, der har været udsat for tyveri eller røveri, kan også få sådanne drømme som et symptom på en ubearbejdet smerte og angst. Du kan læse mere om angst i min artikel “Angst – symptomer, årsager og behandling“.

Hvis du selv er tyven, kan det signalere undertrykt vrede. Du tager det, som du føler, at du har ret til. Overvej om du har brug for at stå mere op for dig selv i dit virkelige liv.

Er du stadig i tvivl om din drøms budskab, og hvad du skal stille op med den?

Så book en tid til en samtale hos psykoterapeut og drømmetyder Lasse Pallesen – enten fysisk eller over tlf. Lad os sammen udforske dine drømme, så du kan blive fri af dine ubevidste lænker.

I øjeblikket kan du få første samtale (60 min.) for kun 250 kr (spar 350 kr.). Tilbuddet er helt uforpligtende.

Alternativt kan du booke en drømmetydning over mail for 250 kr. Begge ydelser kan du booke her:

Book tid

Her kan du i øvrigt se mine andre ydelser og priser

Søg på nyt drømmesymbol

 

Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

betydningen af drømme om en tyve - drømmetydning en tyv som drømmesymbol

Efterlad en kommentar

SÆRLIGT TILBUD: Spar 58% på din første terapitime: 250 kr./60 min

Normalpris: 600 kr. Helt uforpligtende.

book tid

 

 


 

Kan du lide siden?

Så vil jeg blive rigtig glad for et like:-)


Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


We do not “come into” this world; we come out of it, as leaves from a tree. As the ocean “waves,” the universe “peoples.” Every individual is an expression of the whole realm of nature, a unique action of the total universe.

– Alan Watts