fbpx

Terapi med dine drømme - Hjælp til drømmetydning af professionel psykoterapeut

Gå i terapi med dine drømme og lær dig selv bedre at kende

Drømme kommer altid med vigtige budskaber om vores liv og livssituation. Problemet er, at de kan være svære at tyde og forstå.

Selv om min liste over drømmesymboler kan hjælpe, er det langt fra altid nok. Du har en særlig historik, som gør, at ethvert drømmelement har en særlig betydning for lige netop dig. Og denne betydning passer ikke nødvendigvis ind i de gængse symbolopfattelser. Derfor er det altid gavnligt at snakke med nogle om sin drøm.

Sommetider fornægter eller ignorerer vi drømmens budskab – mere eller mindre ubevidst – fordi den er angstprovokerende for os. Det er nemmere at lukke øjnene end at acceptere og integrere de svære nye erkendelser, som drømmene bringer. Men gaven ved at lytte til og reagere på vores drømmes budskaber er ubeskriveligt stor for vores livskvalitet.

En terapeut med erfaring i drømmearbejde kan hjælpe med at tyde din drøm og guide dig til, hvordan dens budskab kan integreres i dit liv – så du kan leve mere i overensstemmelse med hvem du er, og hvad du gerne vil.

Er du fortsat nysgerrig, så kan du booke din første tid til kun 250 kr. Så kan du få en fornemmelse for, om psykodynamisk drømmetydning hos mig er noget for dig.

Book tid: 1. time kun 250 kr.

Du er også meget velkommen til at ringe på tlf: 61 27 18 99 for en gratis afklarende samtale.

Min klinik ligger på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg.

Psykoterapeut Lasse Pallesen - speciale i angst

Referencer

“Jeg er så utroligt taknemmelig for den behandling jeg har fået hos Lasse. Før jeg startede havde jeg den vildeste panikangst. Jeg vågnede om natten badet i sved og jeg orkede ikke at gå uden for en dør. Nu har jeg fået friheden tilbage. Jeg har fået så mange indsigter og er kommet meget bedre i kontakt med mig selv og mine følelser efter mit forløb. Lasse er utrolig rummelig, empatisk, rolig og anerkendende. De varmeste anbefalinger herfra! TAK!”

– Annelise, 45


“Mit forløb med Lasse har været virkeligt godt. Det er utroligt så lidt min angst fylder nu. Lasse er så god til at lytte. Han forstår mig virkelig godt. Og så har han givet mig så mange øjenåbnere. Tusind tak.”

– Erik, 55


“Lasse er er meget tillidsvækkende. Han giver mig ro til at uddybe mine tanker. Jeg føler mig tryg og set i terapien.  Han er også meget anerkendende. Det gør at jeg tør åbne mig op.”

– Line, 27


Book tid: 1. time kun 250 kr.

Kontakt psykoterapeut på Frederiksberg Lasse Pallesen


    Adresse

    Roskildevej 46,

    2000 Frederiksberg

    • 61 27 18 99