fbpx

Psykedelisk integration - Få hjælp til at integrere psykedeliske oplevelser gennem terapi

Gå i terapi og få skabt en integration af svære psykedeliske oplevelser

Flere og flere får øjnene op for det store terapeutiske potentiale, som psykedeliske stoffer besidder. Men mange overser vigtigheden af at integrere de psykedeliske oplevelser. Her kan en terapeut med erfaring inden for integrationsterapi være en stor hjælp. 

Integration handler ikke blot om at forstå sine oplevelser under et psykedelisk trip, men også om, hvordan de nyfundne erkendelser om sig selv og verden kan forvaltes i hverdagen. Hvordan kommer man tilbage til hverdagslivet efter de dybe følelsesmæssige, mentale og spirituelle oplevelser, som et psykedelisk trip kan give? Det er ofte en meget udfordrende og forvirrende proces, fordi mange nye erkendelser og ændringer er nødt til at blive foretaget, for at du kan følge den retning i livet, som er din og opnå indre harmoni og balance.

Psykedelisk integrationsterapi foregår i et ikke-dømmende, nysgerrigt og følelsesmæssigt støttende rum, hvor vi undersøger dine oplevelser under dit højnede bevidsthedsniveau. Hvad skete der? Hvad så du? Hvad følte du? Hvad tænkte du? På dette grundlag udforsker vi, hvad det hele betyder samt hvilke skridt, der nu er nødvendige for dig at tage, så du kan integrere oplevelsen i dit liv. Du kommer til at få nye indsigter om dig selv, finde nye veje i livet og forstå dig selv og universet på en mere fyldestgørende måde.

Som en af de første psykoterapeuter, der tilbød terapi om psykedelisk integration, har jeg omfattende erfaring med være vidne til og støtte dig i denne helende proces, hvor du selv ender med at finde svarene på de mest eksistentielle spørgsmål, der findes.

Få hjælp til at integrere psykedeliske oplevelser gennem terapi - psykedelisk integration

Særligt tilbud: 58% rabat på første samtale (kun 250 kr) – se ydelser og priser her:

Drømmetydning over mail

Send din drøm over mail og få et bud på dens betydning
250kr.

Særligt tilbud på 1. terapi-time

Uforpligtende 1. samtale med henblik på opstart af terapiforløb - enten over tlf el. fysisk møde på min klinik på Frederiksberg
250kr.

Terapi (60 min)

1 times terapi - enten over tlf el. fysisk møde på min klinik på Frederiksberg
600kr.

Parterapi (60 min)

1 times parterapi - fysisk møde på min klinik på Frederiksberg
800kr.

Kontakt psykoterapeut i København MPF Lasse Pallesen


    Adresse

    Roskildevej 46,

    2000 Frederiksberg

    • 61 27 18 99