fbpx

Psykedelisk integration - Få hjælp til at integrere psykedeliske oplevelser gennem terapi

Gå i terapi og få skabt en integration af svære psykedeliske oplevelser

Flere og flere får øjnene op for det store terapeutiske potentiale, som psykedeliske stoffer besidder. Men mange overser vigtigheden af at integrere de psykedeliske oplevelser. Her kan en terapeut med erfaring inden for integrationsterapi være en stor hjælp. 

Integration handler ikke blot om at forstå sine oplevelser under et psykedelisk trip, men også om, hvordan de nyfundne erkendelser om sig selv og verden kan forvaltes i hverdagen. Hvordan kommer man tilbage til hverdagslivet efter de dybe følelsesmæssige, mentale og spirituelle oplevelser, som et psykedelisk trip kan give? Det er ofte en meget udfordrende og forvirrende proces, fordi mange nye erkendelser og ændringer er nødt til at blive foretaget, for at du kan følge den retning i livet, som er din og opnå indre harmoni og balance.

Psykedelisk integrationsterapi foregår i et ikke-dømmende, nysgerrigt og følelsesmæssigt støttende rum, hvor vi undersøger dine oplevelser under dit højnede bevidsthedsniveau. Hvad skete der? Hvad så du? Hvad følte du? Hvad tænkte du? På dette grundlag udforsker vi, hvad det hele betyder samt hvilke skridt, der nu er nødvendige for dig at tage, så du kan integrere oplevelsen i dit liv. Du kommer til at få nye indsigter om dig selv, finde nye veje i livet og forstå dig selv og universet på en mere fyldestgørende måde.

Som en af de første psykoterapeuter, der tilbød terapi om psykedelisk integration, har jeg omfattende erfaring med være vidne til og støtte dig i denne helende proces, hvor du selv ender med at finde svarene på de mest eksistentielle spørgsmål, der findes.

Som certificeret psykodynamisk psykoterapeut vil jeg hjælpe dig, så godt jeg kan igennem hele denne process.  Jeg vil være så støttende som muligt og sørge for, at processen forløber i et tempo, hvor du kan være med hele vejen.

Er du fortsat nysgerrig, så kan du booke din første tid til kun 250 kr. Så kan du få en fornemmelse for, om integrationsterapi hos mig er noget for dig.

Book tid: 1. time kun 250 kr.

Du er også meget velkommen til at ringe på tlf: 61 27 18 99 for en gratis afklarende samtale.

Min klinik ligger på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg.

Få hjælp til at integrere psykedeliske oplevelser gennem terapi - psykedelisk integration

Referencer

Jeg er så utroligt taknemmelig for den behandling jeg har fået hos Lasse. Før jeg startede havde jeg den vildeste panikangst. Jeg vågnede om natten badet i sved og jeg orkede ikke at gå uden for en dør. Nu har jeg fået friheden tilbage. Jeg har fået så mange indsigter og er kommet meget bedre i kontakt med mig selv og mine følelser efter mit forløb. Lasse er utrolig rummelig, empatisk, rolig og anerkendende. De varmeste anbefalinger herfra! TAK!

Annelise
34 år

Mit forløb med Lasse har været virkeligt godt. Det er utroligt så lidt min angst fylder nu. Lasse er så god til at lytte. Han forstår mig virkelig godt. Og så har han givet mig så mange øjenåbnere. Tusind tak.

Erik
55 år

Lasse er er meget tillidsvækkende. Han giver mig ro til at uddybe mine tanker. Jeg føler mig tryg og set i terapien.  Han er også meget anerkendende. Det gør at jeg tør åbne mig op.

Line
24 år

Kontakt psykoterapeut i København MPF Lasse Pallesen


    Adresse

    Roskildevej 46,

    2000 Frederiksberg

    • 61 27 18 99