fbpx

Psykedelisk integration - Få hjælp til at integrere psykedeliske oplevelser gennem terapi

Gå i terapi og få skabt en integration af svære psykedeliske oplevelser

Flere og flere får øjnene op for det store terapeutiske potentiale, som psykedeliske stoffer besidder. Selve den psykedeliske oplevelse kan være terapeutisk i sig selv, men ofte vil der også være et behov for at integrere de psykedeliske oplevelser. Her kan en terapeut med erfaring inden for integrationsterapi være en stor hjælp. 

Integration handler ikke blot om at forstå sine oplevelser under et psykedelisk trip, men også om, hvordan de nyfundne erkendelser om sig selv og verden kan bruges i hverdagen.

Hvordan kommer man tilbage til hverdagslivet efter de dybe følelsesmæssige, mentale og spirituelle oplevelser, som et psykedelisk trip kan give? Det er ofte en meget udfordrende og forvirrende proces, fordi mange nye erkendelser og ændringer er nødt til at blive foretaget. Og det kan føles som en enorm opgave at følge en nyopdaget retning i livet.

Hvordan foregår psykedelisk integrationsterapi

Psykedelisk integrationsterapi foregår i et ikke-dømmende, nysgerrigt og følelsesmæssigt støttende rum, hvor vi undersøger dine oplevelser under dit højnede bevidsthedsniveau.

Hvad skete der? Hvad så du? Hvad følte du? Hvad tænkte du? Ved at dvæle ved oplevelsen, dens stemninger og følelser, fås ofte en styrket fornemmelse af dens meningsfuldhed. Hvad var det egentlig oplevelsen ville lære dig? Hvad var dens hovedbudskab? Mange kommer til at få nye indsigter om sig selv, finde nye veje i livet og forstå sig selv og universet på en mere fyldestgørende måde, når de på denne måde bearbejder den psykedeliske oplevelse.

På dette grundlag udforsker vi også, hvilke skridt der nu er nødvendige for dig at tage, så du kan leve i overensstemmelse med dine nye erkendelser.

Hvad kendetegner et bad trip? Og hvad kan et bad trip lære dig?

Et bad trip er kendetegnet ved at være en særlig kaotisk eller følelsesmæssig ubehagelig oplevelse under påvirkning af psykedelika.

Nogle oplever et bad trip som ét langt angstanfald, mens andre oplever at være fanget i et tankespind, der gentager sig i, hvad der føles som en uendelighed. Andre kan også opleve at være fanget i et form for helvede – fyldt med ondskabsfulde dæmoner og monstre. Og nogle oplever at de mister kontakten til sig selv og troen på, at de kan komme tilbage til sig selv.

Ofte er tidsfornemmelsen under et trip forandret eller endda sprængt, så det kan være svært at overbevise sig selv om, at tilstanden nok skal slutte. Mange føler at de vil sidde fast i denne dybt ubehagelige tilstand for evigt – og det fodrer naturligvis angsten yderligere.

Selv efter trippet kan oplevelsen af ubehag – af at noget er uforløst og fastlåst – være til stede. Sommetider opløses denne tilstand med tiden. Andre gange kræver det, at man får bearbejdet det, som oplevelsen i virkeligheden peger på. 

Ligesom mareridt har bad trips altid et meget værdifuldt budskab til os. De prøver at råbe os op – på dramatisk vis. Og så længe budskabet forbliver ubevidst for os, kan oplevelsen af at sidde fast være til stede længe efter den psykedeliske rejse.

Her er integrationsterapi et brugbart redskab til nysgerrigt at undersøge den dybere mening med det pågældende bad trip, og hvori din kamp i virkeligheden ligger.

Book din første integrationssamtale til kun 250 kr.

Som en af de første psykoterapeuter, der tilbød terapi om psykedelisk integration, har jeg omfattende erfaring med være vidne til og støtte dig i denne helende proces, hvor du selv ender med at finde svarene på de mest eksistentielle spørgsmål, der findes.

Som certificeret psykodynamisk psykoterapeut vil jeg hjælpe dig, så godt jeg kan igennem hele denne process.  Jeg vil være så støttende som muligt og sørge for, at processen forløber i et tempo, hvor du kan være med hele vejen.

Er du fortsat nysgerrig, så kan du booke din første tid til kun 250 kr. Normalprisen er 650 kr. Så kan du få en fornemmelse for, om integrationsterapi hos mig er noget for dig.

Book tid: 1. samtale (50 min) kun 250 kr.

Du er også meget velkommen til at ringe på tlf: 61 27 18 99 for en gratis afklarende samtale.

Min klinik ligger på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg.

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld navn og tlf. nr. nedenfor, og jeg vil ringe dig op inden for 24 timer. Så kan du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med din integration. Det er gratis og uforpligtende.

Om Lasse Pallesen – psykoterapeut med speciale i angst og psykedelisk integration

Min store passion og drivkraft er at hjælpe folk fri af angsten og hjælpe folk med at integrere svære psykedeliske oplevelser.

Jeg er uddannet psykodynamisk relationsorienteret psykoterapeut hos Psykoterapeutuddannelsen A/S – en 4,5 årig uddannelse, der er godkendt hos Dansk Psykoterapeutforening. Den har særligt fokus på behandling af angst gennem en udforskning af de ubevidste eller tilbageholdte følelser, der ligger bag ubehaget. 

I kraft af min uddannelse og mine personlige erfaringer med psykoterapi – både som klient og terapeut –  er det min klare overbevisning, at ubehaget kan slippes permanent. Den behøver hverken at at kapre din krop eller styre dit liv på nogen måde. Den frihed, der ligger i et liv uden angst, er noget jeg inderligt ønske at flere mennesker kommer til at opleve. 

Mange fastholdes i behandlinger, som kun symptombehandler og dermed ikke når til roden af problemet. Det er dybt utilfredsstillende, og noget jeg gerne vil gøre mit til at ændre på.

Et opgør med angsten eller en svær psykedelisk oplevelse kræver først fremmest et rum med tillid, åbenhed, anerkendelse og tryghed og som psykoterapeut er det min fornemste opgave at skabe en sådan atmosfære.  

Jeg har også erfaret, hvor vigtigt det er at lytte til og forstå vores drømme i behandlingen af angst og traumer. Derfor har jeg taget uddannelser i drømmearbejde og drømmetydning herunder “Exploring Dreams” ved den anerkendte amerikanske forsker Ron Masa samt uddannelsen “The Psychology of Carl Gustav Jung” ved Joshua Schmude.

Det er min klare overbevisning at psykedeliske oplevelser – ligesom drømmearbejde – har et kæmpe potentiale til at løsne op for de ubevidste mønstre, der styrer vores liv, og forløse vores indre konflikter. Denne overbevisning er både afstedkommet af mine egne oplevelser med psykedelika, mine erfaringer som terapeut for psykedelika-anvendende klienter samt den store mængde af lovende empiri på området. 

Derfor er jeg særligt interesseret i at hjælpe personer med at integrere psykedeliske oplevelser, så de giver mening og ansporer til en positiv livsforandring.

Book tid: 1. samtale (50 min) kun 250 kr.  

Få hjælp til at integrere psykedeliske oplevelser gennem terapi - psykedelisk integration

Referencer

Jeg er så utroligt taknemmelig for den behandling jeg har fået hos Lasse. Før jeg startede havde jeg den vildeste panikangst. Jeg vågnede om natten badet i sved og jeg orkede ikke at gå uden for en dør. Nu har jeg fået friheden tilbage. Jeg har fået så mange indsigter og er kommet meget bedre i kontakt med mig selv og mine følelser efter mit forløb. Lasse er utrolig rummelig, empatisk, rolig og anerkendende. De varmeste anbefalinger herfra! TAK!

Annelise
34 år

Mit forløb med Lasse har været virkeligt godt. Det er utroligt så lidt min angst fylder nu. Lasse er så god til at lytte. Han forstår mig virkelig godt. Og så har han givet mig så mange øjenåbnere. Tusind tak.

Erik
55 år

Lasse er er meget tillidsvækkende. Han giver mig ro til at uddybe mine tanker. Jeg føler mig tryg og set i terapien.  Han er også meget anerkendende. Det gør at jeg tør åbne mig op.

Line
24 år

Kontakt psykoterapeut på Frederiksberg Lasse Pallesen

Adresse

Roskildevej 46,

2000 Frederiksberg

  • 61 27 18 99