fbpx

Psykoterapeut på Frederiksberg - Specialist i angstbehandling

Gå i terapi og slip angsten en gang for alle

De fleste af mine klienter kommer hos mig på grund af angst.

De har oplevet at have haft angsten som en meget ubelejlig følgesvend i mange måneder eller endda år.

Når de kontakter mig har angsten nået et niveau, hvor den er så ubehagelig og livsbegrænsende, at de tænker: “Nu er det nok! Jeg vil ikke angsten længere!”.

De oplever en stor motivation til endelig at bryde ud af angstens lænker.

Nogle oplever angsten uden at vide, hvorfra den kommer. Angsten opstår måske pludseligt og uden nogen tilsyneladende årsag.

Andre oplever angsten som et konstant, tyngende og urokkeligt tæppe over dem.

Og nogle ved præcist, hvad der sætter gang i angstens kvælertag. Måske er det en fobi eller en specifik person eller situation, der vækker angsten.

Nogle har fundet handlemåder, der holder angsten på afstand eller dæmper den midlertidigt. Det kan være, at de undgår visse personer eller situationer, benytter tvangshandlinger eller udvikler en afhængighed af noget. Sådanne tiltag opleves dulmende på kort sigt, men også dybt livsbegrænsende. Angsten lurer konstant i baggrunden og holder dem i lænke.

I de fleste tilfælde har angsten på et tidspunkt været så ubehagelig, at den ledsages af en angst for angsten. Mange af mine klienter går rundt i konstant alarmberedskab over, hvornår angsten næste gang kaprer dem.

Den gode nyhed er, at angst kan behandles

Og jeg mener ikke kun symptombehandles. Det er muligt at blive fri for angsten og alle de livsbegrænsninger, den giver. Det er muligt for dig:

 • at få roen tilbage i kroppen.
 • at leve et liv uden de begrænsninger angsten sætter.
 • at få alle bekymringstanker til at sænke sig.
 • at få mere energi og overskud i hverdagen.
 • at opleve en tættere kontakt til dine følelser og behov.
 • at få mere nærvær i dine relationer.

Dette er et liv, hvor angsten ikke sætter dagsordenen. Det er et liv i frihed og i ro.

At bringe folk hertil fra en tilstand af angst er mit speciale. Det er det jeg brænder for. Det er mit kald i livet. Jeg kan ikke forestille mig noget mere meningsfuldt.

Når du går i terapi hos mig er målet at opløse angsten permanent ved at:

 1. undersøge årsagerne til dens fremkomst (for der er med garanti en årsag).
 2. undersøge, hvilke følelser – typisk i form af sorg, vrede eller afsky – som ligger under angsten (for der ligger med garanti undertrykte følelser gemt hernede). Kontakten til disse følelser er angstens største fjende – og samtidig vejen til en kæmpe lettelse og forløsning.  

Disse punkter er kernen i psykodynamisk terapi. Der er den terapiform, der videnskabeligt har vist sig at give den mest effektive behandling af angst (Shadler 2010). I modsætning til visse andre terapiformer, som kun symptombehandler, går psykodynamisk terapi til roden af problemet for at opløse angsten permanent – en gang for alle.

Som certificeret psykodynamisk psykoterapeutmed vil jeg hjælpe dig, så godt jeg kan igennem hele denne process.  Jeg vil være så støttende og anerkendende som muligt og sørge for, at processen forløber i et tempo, hvor du kan være med hele vejen.

Typisk oplever mine klienter, at angsten dæmpes markant allerede efter bare et par sessioner.

Er du fortsat nysgerrig, så kan du booke din første tid til kun 250 kr. Du sparer 350 kr. Så kan du få en fornemmelse for, om psykodynamisk terapi hos mig er noget for dig.

Book tid

Kilde: Shedler J. “The Efficacy of Psychodynamic Psychotherapy,” American Psychologist (Feb.–March 2010): Vol. 65, No. 2, pp. 98–109.

Psykoterapeut Lasse Pallesen - Bliv fri af angstsymptomer, stresssymptomer, depression og afhængighed

Ydelser og priser

Drømmetydning over mail

Send din drøm over mail og få et bud på dens betydning
250kr.

Særligt tilbud på 1. terapi-time

Uforpligtende 1. samtale med henblik på opstart af terapiforløb - enten over tlf el. fysisk møde på min klinik på Frederiksberg
250kr.

Terapi (60 min)

1 times terapi - enten over tlf el. fysisk møde på min klinik på Frederiksberg
600kr.

Break Free

Skræddersyet forløb med 6-10 konsultationer til forældre med et barn med angst

Kontakt psykoterapeut i København MPF Lasse Pallesen


  Adresse

  Roskildevej 46,

  2000 Frederiksberg

  • 61 27 18 99