fbpx

Psykoterapeut på Frederiksberg - Specialist i angstbehandling

Gå i terapi og slip angsten en gang for alle

De fleste af mine klienter kommer hos mig på grund af angst.

De har oplevet at have haft angsten som en meget ubelejlig følgesvend i mange måneder eller endda år.

Når de kontakter mig har angsten nået et niveau, hvor den er så ubehagelig og livsbegrænsende, at de tænker: “Nu er det nok! Jeg vil ikke angsten længere!”.

De oplever en stor motivation til endelig at bryde ud af angstens lænker.

Nogle oplever angsten uden at vide, hvorfra den kommer. Angsten opstår måske pludseligt og uden nogen tilsyneladende årsag.

Nogle oplever angsten som en konstant tyngende og urokkelig spændetrøje, mens andre får intense angstanfald, som er så ubehagelige, at de tror, de er ved at blive sindsyge eller ved at dø.

Heldigvis kan man ikke blive sindsyg af et angstanfald. Og man kan ikke dø af angst. Men det kan føles sådan.

Andre ved præcist, hvad der sætter gang i angstens kvælertag. Måske er det en fobi eller en specifik person eller situation, der vækker angsten. Eller måske er der tale om sygdomsangst, hvor katastrofetanker og en konstant frygt for alvorlig sygdom styrer deres liv.

Nogle har fundet handlemåder, der holder angsten på afstand eller dæmper den midlertidigt. Det kan være, at de undgår visse personer eller situationer, føler trang til kontrollerende adfærd eller tvangshandlinger eller udvikler en afhængighed af noget. Sådanne tiltag opleves dulmende på kort sigt, men også dybt livsbegrænsende. Angsten lurer konstant i baggrunden og holder dem i lænke.

I de fleste tilfælde har angsten på et tidspunkt været så ubehagelig, at den ledsages af en angst for angsten. Mange af mine klienter har gået rundt i konstant alarmberedskab over, hvornår angsten næste gang kaprer dem.

Det er min klare erfaring, at angsten kan behandles – og ikke kun symptombehandles

Det er muligt at blive fri for angsten og alle de livsbegrænsninger, den giver. Det er muligt for dig:

  • at få roen tilbage i kroppen.
  • at leve et liv uden de begrænsninger angsten sætter.
  • at få alle bekymringstanker til at sænke sig.
  • at få mere energi og overskud i hverdagen.
  • at opleve en tættere kontakt til dine følelser og behov.
  • at få mere nærvær i dine relationer.

Dette er et liv, hvor angsten ikke sætter dagsordenen. Det er et liv i frihed og i ro.

At bringe folk hertil fra en tilstand af angst er mit speciale. Det er det jeg brænder for. Det er mit kald i livet. Jeg kan ikke forestille mig noget mere meningsfuldt.

Når du går i terapi hos mig er målet at opløse angsten permanent ved at:

  1. undersøge årsagerne til dens fremkomst (for der er med garanti en årsag).
  2. undersøge, hvilke følelser – typisk i form af sorg, vrede eller afsky – som ligger under angsten (for der ligger med garanti undertrykte følelser gemt hernede). Kontakten til disse følelser er angstens største fjende – og samtidig vejen til en kæmpe lettelse og forløsning.  

Disse punkter er kernen i psykodynamisk terapi. Der er den terapiform, der videnskabeligt har vist sig at give den mest effektive behandling af angst (Shadler 2010).

I modsætning til visse andre terapiformer, som kun symptombehandler, går psykodynamisk terapi til roden af problemet for at opløse angsten permanent – en gang for alle.

Som certificeret psykodynamisk psykoterapeut vil jeg hjælpe dig, så godt jeg kan igennem hele denne process.  Jeg vil være så støttende og anerkendende som muligt og sørge for, at processen forløber i et tempo, hvor du kan være med hele vejen.

Typisk oplever mine klienter, at angsten dæmpes markant allerede efter bare et par sessioner.

Er du fortsat nysgerrig, så kan du booke din første tid til kun 350 kr. Normalprisen er 750 kr. Så kan du få en fornemmelse for, om psykodynamisk terapi hos mig er noget for dig.

Book tid: 1. samtale (50 min) kun 350 kr.

Du er også meget velkommen til at ringe på tlf: 61 27 18 99 for en gratis afklarende samtale.

Min klinik ligger på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg.

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld navn og tlf. nr. nedenfor, og jeg vil ringe dig op inden for 24 timer. Så kan du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig af med din angst. Det er gratis og uforpligtende.

 

Du er naturligvis også velkommen til selv at ringe til mig på tlf: 61271899.

Psykoterapeut Lasse Pallesen - Speciale i angst

Referencer

Jeg er så utroligt taknemmelig for den behandling jeg har fået hos Lasse. Før jeg startede havde jeg den vildeste panikangst. Jeg vågnede om natten badet i sved og jeg orkede ikke at gå uden for en dør. Nu har jeg fået friheden tilbage. Jeg har fået så mange indsigter og er kommet meget bedre i kontakt med mig selv og mine følelser efter mit forløb. Lasse er utrolig rummelig, empatisk, rolig og anerkendende. De varmeste anbefalinger herfra! TAK!

Annelise
34 år

Mit forløb med Lasse har været virkeligt godt. Det er utroligt så lidt min angst fylder nu. Lasse er så god til at lytte. Han forstår mig virkelig godt. Og så har han givet mig så mange øjenåbnere. Tusind tak.

Erik
55 år

Lasse er er meget tillidsvækkende. Han giver mig ro til at uddybe mine tanker. Jeg føler mig tryg og set i terapien.  Han er også meget anerkendende. Det gør at jeg tør åbne mig op.

Line
24 år

Om Lasse Pallesen – psykoterapeut med speciale i angst

Min store passion og drivkraft er at hjælpe folk fri af angsten.

I begyndelsen af mine 20’ere startede jeg selv med at gå i terapi. Og jeg oplevede på egen krop, hvordan min angst blev mindre og mindre. Jeg troede faktisk slet ikke, at det var muligt at slippe min angst, så meget som jeg gjorde i denne tid. Det var en kæmpe lettelse og forløsning.

Mine oplevelser ansporede mig til at lægge mit liv om. Jeg ville hjælpe andre mennesker på samme måde, som min terapeut havde hjulpet mig. 

Derfor startede jeg på uddannelsen til psykodynamisk relationsorienteret psykoterapeut hos Psykoterapeutuddannelsen A/S – en 4,5 årig uddannelse, der er godkendt hos Dansk Psykoterapeutforening. Den har særligt fokus på behandling af angst gennem en udforskning af de ubevidste eller tilbageholdte følelser, der ligger bag angsten. 

I kraft af min uddannelse og mine personlige erfaringer med psykoterapi – både som klient og terapeut –  er det nu min klare overbevisning, at angsten kan slippes permanent. Den behøver hverken at kapre din krop eller styre dit liv på nogen måde. Den frihed, der ligger i et liv uden angst, er noget jeg inderligt ønske at flere mennesker kommer til at opleve. 

Mange fastholdes i angstbehandlinger, som kun symptombehandler og dermed ikke når til roden af problemet. Det er dybt utilfredsstillende, og noget jeg gerne vil gøre mit til at ændre på.

En opløsning af angst kræver først fremmest et rum med tillid, åbenhed, anerkendelse og tryghed og som psykoterapeut er det min fornemste opgave at skabe et sådant rum. 

Du skal være meget velkommen her.

Book tid: 1. samtale (50 min) kun 350 kr.  

Kontakt psykoterapeut på Frederiksberg Lasse Pallesen

Adresse

Roskildevej 46,

2000 Frederiksberg

  • 61 27 18 99