fbpx

Psykoterapeut på Frederiksberg med speciale i afhængighed og angst

Book tid: 1. time kun 350 kr.  

Bliv fri af afhængighedens lænker

Lider du af at være afhængig – hvad end det er af stoffer, mad, sex, tv, sociale medier, eller noget helt andet – ja så  kender du sikkert godt nogle af disse reaktioner, når det, som du er afhængig af, ikke er tilgængeligt:

 • Mærker uro og rastløshed i kroppen
 • Oplever vejrtrækningsproblemer, svimmelhed og hovedpine
 • Har dårlig nattesøvn med mareridt el. problemer med at falde i søvn.
 • Føler dig træt og udmattet.
 • Har svært ved at overkomme hverdagens gøremål.
 • Grubler eller har katastrofetanker, koncentrationsbesvær eller problemer med at tænke klart. Der er måske et stort kaos i dit hoved.
 • Oplever at være fyldt op af selvkritik og skam.

At udføre den afhængige handling giver dig derimod en ro i hovedet og i kroppen – en pause fra al den tankemylder, uro og kropslige ubehag. Du kan bedre være i nuet. Du kan bedre være med dig selv.

Set i dette lys, er det er ikke så underligt, at vi bliver afhængige.

Du har måske flere gange prøvet at stoppe din afhængighed. Og måske haft succces i en periode. Men er så faldet tilbage. Kampen mod afhængigheden tærer på alle dine kræfter. For der er grænser for din viljestyrke.

I mine øjne skal afhængighed slet ikke bekæmpes med viljestyrke, men derimod opløses ved at få forløst den smerte, der har skabt den. Afhængighed har altid en årsag – ofte fundet i vores barndom. Og når disse sår er helet, forsvinder impulsen til afhængighedsadfærd helt automatisk. Det som afhængighederne gav os førhen, begynder vi at opleve uden afhængighedernes tilstedeværelse.

Mit navn er Lasse Pallesen, og jeg er certificeret psykodynamisk psykoterapeut (MPF) med speciale i afhængighed og angst.  Jeg har siden 2010 hjulpet mennesker ud af afhængighed og hen til liv, hvor de:

 • får roen tilbage i kroppen.
 • får bekymringstankerne og de selvkritiske tanker til at sænke sig.
 • oplever en tættere kontakt til følelser og behov.
 • får lettere ved at tage beslutninger og sætte grænser.
 • får mere energi og overskud i hverdagen.
 • får mere nærvær i relationerne.

Kort sagt et liv, hvor afhængigheden ikke har styringen, men hvor du er fri til at føre det liv du ønsker – inderst inde.

Og det måske mest opmuntrende er, at psykodynamisk terapi ikke blot er symptombehandling. I modsætning til megen medicin og mange andre terapiformer, handler psykodynamisk terapi om at komme til roden af problemet, så trangen til afhængigheden opløses permanent.

Dette gøres roligt og nænsomt, så du ikke på nogen måde føler dig overbelastet.

Er du stadig nysgerrig, kan du booke din første time til kun 350 kr: Det er et særligt tilbud, der kører for tiden. Normalprisen er 750 kr.

Så kan du opleve på egen krop, hvordan psykodynamisk terapi kan hjælpe dig.

Book tid: 1. time kun 350 kr.  

Du er også meget velkommen til at ringe på tlf: 61 27 18 99 for en gratis afklarende samtale.

Min klinik ligger på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg.

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld navn og tlf. nr. nedenfor, og jeg vil ringe dig op inden for 24 timer. Så kan du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig af med din afhængighed. Det er gratis og uforpligtende.

Psykoterapeut Lasse Pallesen - Bliv fri af angstsymptomer, stresssymptomer, depression og afhængighed

Referencer

Jeg er så utroligt taknemmelig for den behandling jeg har fået hos Lasse. Før jeg startede havde jeg den vildeste panikangst. Jeg vågnede om natten badet i sved og jeg orkede ikke at gå uden for en dør. Nu har jeg fået friheden tilbage. Jeg har fået så mange indsigter og er kommet meget bedre i kontakt med mig selv og mine følelser efter mit forløb. Lasse er utrolig rummelig, empatisk, rolig og anerkendende. De varmeste anbefalinger herfra! TAK!

Annelise
34 år

Mit forløb med Lasse har været virkeligt godt. Det er utroligt så lidt min angst fylder nu. Lasse er så god til at lytte. Han forstår mig virkelig godt. Og så har han givet mig så mange øjenåbnere. Tusind tak.

Erik
55 år

Lasse er er meget tillidsvækkende. Han giver mig ro til at uddybe mine tanker. Jeg føler mig tryg og set i terapien.  Han er også meget anerkendende. Det gør at jeg tør åbne mig op.

Line
24 år

Om Lasse Pallesen – psykoterapeut med speciale i afhængighed og angst

Min store passion og drivkraft er at hjælpe folk fri af afhængighed og angst.

Jeg er uddannet psykodynamisk relationsorienteret psykoterapeut hos Psykoterapeutuddannelsen A/S – en 4,5 årig uddannelse, der er godkendt hos Dansk Psykoterapeutforening. Den har særligt fokus på behandling af afhængighed og angst gennem en udforskning af de ubevidste eller tilbageholdte følelser, der ligger bag. 

I kraft af min uddannelse og mine personlige erfaringer med psykoterapi – både som klient og terapeut –  er det min klare overbevisning, at afhængighed kan slippes permanent. Den behøver hverken at at kapre din krop eller styre dit liv på nogen måde. Den frihed, der ligger i et liv uden afhængigheder, er noget jeg inderligt ønske at flere mennesker kommer til at opleve. 

Mange fastholdes i behandlinger, som kun symptombehandler og dermed ikke når til roden af problemet. Det er dybt utilfredsstillende, og noget jeg gerne vil gøre mit til at ændre på.

Et opløsning af afhængighederne kræver først fremmest et rum med tillid, åbenhed, anerkendelse og tryghed og som psykoterapeut er det min fornemste opgave at skabe en sådan atmosfære.  

Book tid: 1. time kun 350 kr.  

Kontakt psykoterapeut på Frederiksberg Lasse Pallesen

Adresse

Roskildevej 46,

2000 Frederiksberg

 • 61 27 18 99