fbpx

Psykoterapeut på Frederiksberg med speciale i angstbehandling

Book tid: 1. time kun 350 kr.  

Bliv fri af angstens lænker

Lider du af angst, kender du sikkert godt nogle af disse reaktioner:

 • Døjer med anspændthed i maven eller brystet samt hovedpine.
 • Mærker uro og rastløshed i kroppen – og måske sommetider voldsomme angstanfald.
 • Oplever vejrtrækningsproblemer og svimmelhed
 • Har dårlig nattesøvn med mareridt el. problemer med at falde i søvn.
 • Føler dig træt og udmattet.
 • Har svært ved at overkomme hverdagens gøremål.
 • Grubler eller har katastrofetanker, koncentrationsbesvær eller problemer med at tænke klart.

Det måske mest opslidende og udmattende er alt det, du gør for at holde angsten på afstand. Det kan være dybt livsbegrænsende at skulle undgå visse situationer eller personer eller føle sig afhængig af noget for at dulme angsten.

Mit navn er Lasse Pallesen, og jeg er certificeret psykodynamisk psykoterapeut (MPF) med speciale i angst.  Jeg har siden 2010 hjulpet mennesker ud af angsten og hen til liv, hvor de:

 • får roen tilbage i kroppen.
 • lever et liv uden de begrænsninger angsten sætter.
 • får bekymringstankerne til at sænke sig.
 • oplever en tættere kontakt til følelser og behov.
 • får lettere ved at tage beslutninger og sætte grænser.
 • får mere energi og overskud i hverdagen.
 • får mere nærvær i relationerne.

Kort sagt et liv, hvor angsten ikke har styringen, men hvor du er fri til at føre det liv du ønsker – inderst inde.

Og det måske mest opmuntrende er, at psykodynamisk terapi ikke blot er symptombehandling. I modsætning til angstmedicin og mange andre terapiformer, handler psykodynamisk terapi om at komme til roden af problemet, så angsten opløses permanent.

Dette gøres roligt og nænsomt, så du ikke på nogen måde føler dig overbelastet.

Er du stadig nysgerrig, kan du booke din første time til kun 350 kr: Det er et særligt tilbud, der kører i denne uge. Normalprisen er 750 kr.

Så kan du opleve på egen krop, hvordan psykodynamisk terapi kan hjælpe dig.

Book tid: 1. time kun 350 kr.  

Du er også meget velkommen til at ringe på tlf: 61 27 18 99 for en gratis afklarende samtale.

Min klinik ligger på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg.

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld navn og tlf. nr. nedenfor, og jeg vil ringe dig op inden for 24 timer. Så kan du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig af med din angst. Det er gratis og uforpligtende.

 

Du er naturligvis også velkommen til selv at ringe til mig på tlf: 61271899.

Psykoterapeut Lasse Pallesen - speciale i angst

Referencer

Jeg er så utroligt taknemmelig for den behandling jeg har fået hos Lasse. Før jeg startede havde jeg den vildeste panikangst. Jeg vågnede om natten badet i sved og jeg orkede ikke at gå uden for en dør. Nu har jeg fået friheden tilbage. Jeg har fået så mange indsigter og er kommet meget bedre i kontakt med mig selv og mine følelser efter mit forløb. Lasse er utrolig rummelig, empatisk, rolig og anerkendende. De varmeste anbefalinger herfra! TAK!

Annelise
34 år

Mit forløb med Lasse har været virkeligt godt. Det er utroligt så lidt min angst fylder nu. Lasse er så god til at lytte. Han forstår mig virkelig godt. Og så har han givet mig så mange øjenåbnere. Tusind tak.

Erik
55 år

Lasse er er meget tillidsvækkende. Han giver mig ro til at uddybe mine tanker. Jeg føler mig tryg og set i terapien.  Han er også meget anerkendende. Det gør at jeg tør åbne mig op.

Line
24 år

Om Lasse Pallesen – psykoterapeut med speciale i angst

Min store passion og drivkraft er at hjælpe folk fri af angsten.

Jeg er uddannet psykodynamisk relationsorienteret psykoterapeut hos Psykoterapeutuddannelsen A/S – en 4,5 årig uddannelse, der er godkendt hos Dansk Psykoterapeutforening. Den har særligt fokus på behandling af angst gennem en udforskning af de ubevidste eller tilbageholdte følelser, der ligger bag angsten. 

I kraft af min uddannelse og mine personlige erfaringer med psykoterapi – både som klient og terapeut –  er det min klare overbevisning, at angsten kan slippes permanent. Den behøver hverken at at kapre din krop eller styre dit liv på nogen måde. Den frihed, der ligger i et liv uden angst, er noget jeg inderligt ønske at flere mennesker kommer til at opleve. 

Mange fastholdes i angstbehandlinger, som kun symptombehandler og dermed ikke når til roden af problemet. Det er dybt utilfredsstillende, og noget jeg gerne vil gøre mit til at ændre på.

Et opgør med angsten kræver først fremmest et rum med tillid, åbenhed, anerkendelse og tryghed og som psykoterapeut er det min fornemste opgave at skabe en sådan atmosfære.  

Jeg har også erfaret, hvor vigtigt det er at lytte til og forstå vores drømme i behandlingen af angst og traumer. Derfor har jeg taget uddannelser i drømmearbejde og drømmetydning herunder “Exploring Dreams” ved den anerkendte amerikanske forsker Ron Masa samt uddannelsen “The Psychology of Carl Gustav Jung” ved Joshua Schmude.

Endelig har jeg i kraft af mit mangeårige virke som lærer og studievejleder et indgående kendskab til de sociale og psykiske udfordringer, som unge har idag.

Book tid: 1. time kun 350 kr.  

Kontakt psykoterapeut på Frederiksberg Lasse Pallesen

Adresse

Roskildevej 46,

2000 Frederiksberg

 • 61 27 18 99