fbpx

Psykoterapeut på Frederiksberg med speciale i søvnløshed

Book tid: 1 time kun 350 kr.  

Bliv fri af søvnløshedens lænker

Lider du af søvnløshed, kender du sikkert godt nogle af disse scenarier:

 • Du ligger i timevis i sengen og føler, at det er en kamp at falde i søvn.
 • Når du ligger i sengen, grubler du og har mange bekymringstanker eller katastrofetanker.
 • Du mærker sommetider uro og rastløshed i kroppen
 • Når du endelig falder i søvn, er den afbrudt og ofte med mareridt.

Det måske mest opslidende og udmattende er alle de konsekvenser søvnløsheden har i dit vågne liv. Du føler dig måske ekstremt træt og udmattet om dagen og har svært ved at overkomme hverdagens gøremål. Oven i købet har du måske svært ved at tænke klart, og din lunte er kort. 

Mit navn er Lasse Pallesen og jeg er certificeret psykoterapeut (MPF) med speciale i søvnløshed og angst.  Jeg har siden 2010 hjulpet mennesker med søvnløshed hen til liv, hvor de:

 • får roen tilbage i kroppen.
 • får bekymringstanker og grublerier til at sænke sig.
 • oplever en tættere kontakt til følelser og behov.
 • får lettere ved at tage beslutninger og sætte grænser.
 • lever et liv uden de begrænsninger søvnløsheden sætter.
 • får mere energi og overskud i hverdagen.
 • får mere nærvær i relationerne.
Ønsker du at træde ud af søvnløshedens fængsel og er nysgerrig på, hvordan terapi kan hjælpe, kan du booke din første time til kun 350 kr. Det er et særligt tilbud jeg kører i denne uge.
 

Book tid: 1 time kun 350 kr.  

Du er også meget velkommen til at ringe på tlf: 61 27 18 99 for en gratis afklarende samtale.

Psykoterapeut Lasse Pallesen - speciale i angst

Om Lasse Pallesen – psykoterapeut med speciale i søvnløshed og angst

Min store passion og drivkraft er at hjælpe folk fri af søvnløshed og angst.

Jeg er uddannet psykodynamisk relationsorienteret psykoterapeut hos Psykoterapeutuddannelsen A/S – en 4,5 årig uddannelse, der er godkendt hos Dansk Psykoterapeutforening. Den har særligt fokus på behandling af søvnløshed og angst gennem en udforskning af de ubevidste eller tilbageholdte følelser, der ligger bag. 

I kraft af min uddannelse og mine personlige erfaringer med psykoterapi – både som klient og terapeut –  er det min klare overbevisning, at den gode søvn kan komme retur – permanent. Søvnløsheden behøver ikke at kapre dit liv. Den frihed, der ligger i et liv med en kontinuerlig god søvn, er noget jeg inderligt ønske at flere mennesker kommer til at opleve. 

Mange fastholdes i behandlinger, som kun symptombehandler og dermed ikke når til roden af problemet. Det er dybt utilfredsstillende, og noget jeg gerne vil gøre mit til at ændre på.

Et opgør med søvnløshed kræver først fremmest et rum med tillid, åbenhed, anerkendelse og tryghed og som psykoterapeut er det min fornemste opgave at skabe en sådan atmosfære. Dertil kræves en undersøgelse af de uforløste følelser, der ligger bag søvnløsheden.

Jeg har også erfaret, hvor vigtigt det er at lytte til og forstå vores drømme i behandlingen af søvnløshed og angst. Derfor har jeg taget uddannelser i drømmearbejde og drømmetydning herunder “Exploring Dreams” ved den anerkendte amerikanske forsker Ron Masa samt uddannelsen “The Psychology of Carl Gustav Jung” ved Joshua Schmude.

Endelig har jeg i kraft af mit mangeårige virke som lærer og studievejleder et indgående kendskab til de sociale og psykiske udfordringer, som unge har idag.

Book tid: 1. time kun 350 kr.  

Referencer

Jeg er så utroligt taknemmelig for den behandling jeg har fået hos Lasse. Før jeg startede havde jeg den vildeste panikangst. Jeg vågnede om natten badet i sved og jeg orkede ikke at gå uden for en dør. Nu har jeg fået friheden tilbage. Jeg har fået så mange indsigter og er kommet meget bedre i kontakt med mig selv og mine følelser efter mit forløb. Lasse er utrolig rummelig, empatisk, rolig og anerkendende. De varmeste anbefalinger herfra! TAK!

Annelise
34 år

Mit forløb med Lasse har været virkeligt godt. Det er utroligt så lidt min angst fylder nu. Lasse er så god til at lytte. Han forstår mig virkelig godt. Og så har han givet mig så mange øjenåbnere. Tusind tak.

Erik
55 år

Lasse er er meget tillidsvækkende. Han giver mig ro til at uddybe mine tanker. Jeg føler mig tryg og set i terapien.  Han er også meget anerkendende. Det gør at jeg tør åbne mig op.

Line
24 år