fbpx

Drømmetydning: Ikke at finde vej / fare vild / være fortabt

Hvad betyder drømme om at fare vild / ikke at kunne finde vej / være fortabt?

Drømme om at fare vild, ikke kunne finde vej eller lede efter noget eller nogen handler ofte om, at din retning i livet er uklar. Du er i tvivl om dine mål eller dine standpunkter i livet.

Du føler dig måske usikker eller har angst ved en beslutning eller i et forhold. Du kan i øvrigt læse mere om Angst: Symptomer, Årsager og Behandling her.

Hvis du råber om hjælp er det et tegn på, at du har brug for støtte til at overkomme din kaotiske situation.

Det ikke at kunne finde vej kan også repræsentere, at du er bange for at fejle i en situation. Måske er din selvtillid lav. Måske prøver du at tilpsse dig en ny situation eller et nyt forhold, der stadig er nyt og måske lidt skræmmende for dig.

Hvis du leder efter et objekt, undersøg da hvad objektet kan symbolisere og om du har brug for dette i dit vågne liv. Drømme om ikke at kunne finde hjem, handler om, at du ikke er i kontakt med din egen integritet  – dit sande jeg. Måske prøver du at være nogen eller gøre noget, der ikke er dig?

Hvis nogen, du har kær, farer vild, kan det være et tegn på, at du elsker ham eller hende og ikke ønsker, at vedkommende skal forsvinde. Eller det kan betyde, at du har uforløste følelser mod ham eller hende. Personen kan dog også repræsentere sider i dig selv, som du nu føler er gået tabt. Måske har du behov for at komme i kontakt med disse sider igen.

Er du stadig i tvivl om din drøms budskab, og hvad du skal stille op med den?

Så book en tid til en samtale hos psykoterapeut og drømmetyder Lasse Pallesen – enten fysisk eller over tlf.

I øjeblikket kan du få første samtale (60 min.) for kun 250 kr. Tilbuddet er helt uforpligtende.

Alternativt kan du booke en drømmetydning over mail.

Begge ydelser kan du booke her:

Book tid

Her kan du i øvrigt se mine andre ydelser og priser

Søg på nyt drømmesymbol

 Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

betydningen af drømme om ikke st finde vej - drømmetydning at fare vild som drømmesymbol
1 Response
 1. Maja

  Jeg drømmer meget ofte at nogen/noget jagter mig, at jeg ikke kan finde hjem, at min krop er meget tung, eller at min mand er mig utro.

  At jeg flygter rundt er oftest den primære drøm. Hvis jeg endelig ser hvem der jagter mig, kender jeg ikke personen/personerne. Nogle gange vågner jeg badet i sved og i en lille chok tilstand.. Jeg forstår ikke hvorfor jeg så ofte skal slås med drømme, som faktisk påvirker mine vågne timer meget, da jeg er ekstra træt.

  Jeg er 25år. Jeg er Nationalt adopteret (6 dage på hospital og 5,5 måned på børnehjem- så adopteret til Bornholm af meget kristne forældre) er ikke selv religiøs, men vil sige jeg er spirituel. (Voksede blandt andet op med at adoptiv forældrene sagde at jeg ikke måtte se Pokemon og have pokemon kort, fordi at det var dæmoner.. Jeg skræmte min præstedatter veninde så meget med det, at hun brændte sine Pokemon kort. Hendes forældre troede selvfølgelig ikke på at der var dæmoner i kortene.. Jeg havde bare fortalt videre om hvad jeg havde fået at vide. Så mange ting har været lidt kaotiske for min virkelighedsopfattelse i min barndom tror jeg) i dag kan adoptivforældrene godt se det var fjollet med blandt andet de Pokemon kort, men det ændrer ikke hvad jeg må have følt som barn. Forstår faktisk ikke hvorfor man skræmmer børn på den måde..
  Jeg har oplevet et overgreb i 13 års alderen af en 18 årig til en kristen sammenkomst (gik med det længe selv, fortalte mine adoptivforældre det da jeg blev indlagt på psyk i 2018 med depression og stress belastning)
  Min biologiske mor har jeg fundet ud af var paranoid skizofren (hun er død og mødte hende aldrig) og min bio far er ukendt.
  Jeg blev mobbet/holdt ude i min skoletid (men havde 2 piger i klassen der gerne ville mig – det reddede min skolegang)
  Jeg har haft depression og har nu fået ængstelig personlighed + måske borderline. Har også en spiseforstyrrelse jeg har svært ved at komme af med.

  Jeg har taget en HF og en salgs uddannelse, men det er meget svært for mig at holde på en læreplads eller et arbejde. Har siddet stille siden Januar 2019 hjemme i min lejlighed..

  Jeg ved egentlig ikke hvad spørgsmålet er længere… Måske om jeg kan gøre noget for at stoppe de drømme.. Jeg bliver så træt så træt….
  Hilsen den trætte 25årige..


 

SÆRLIGT TILBUD PÅ TERAPI: Få din 1. samtale til kun 250 kr.

Helt uforpligtende.

book tid

 


 

Har du angst?

Så læs her om, hvordan psykodynamisk terapi kan hjælpe dig ud af angsten – effektivt og permanent.

Læs mere

 

 


 

Bliv medlem af ANGSTGRUPPEN på facebook

En lukket gruppe, hvor du kan få gratis støtte, hjælp, råd og inspiration til at håndtere din angst.

Gå til ANGSTGRUPPEN

 

 


Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


When we attempt to exercise power or control over someone else, we cannot avoid giving that person the very same power or control over us.

Alan Watts