fbpx

Drømmetydning: Film

Hvad betyder drømme om film?

Generelt kan film i en drøm symbolisere en form for fiktion eller fantasi, som man ønsker at opleve eller er i gang med at opleve i ens vågne liv.

Drømme om at se en film kan afspejle et ønske om at undslippe virkeligheden eller at leve i en verden, der er mere spændende eller interessant end ens nuværende tilstand. Det kan også symbolisere ens ønske om at lære noget nyt eller at opdage nye ting.

Hvis man i drømmen deltager i filmproduktion eller er skuespiller i en film, kan det indikere ens ønske om at udtrykke sig kreativt eller at være i rampelyset på en eller anden måde. Det kan også betyde, at man ønsker at påtage sig en mere ledende rolle i sit liv og tage kontrol over ens egen historie.

Alternativt kan drømme om film også have en mere negativ betydning og afspejle bekymringer eller frygt. Det kan for eksempel betyde, at man føler sig fanget eller manipuleret af andre, eller at man ikke kan skelne mellem virkelighed og fantasi.

Hvis man i drømmen ser en film, kan det være, at man ønsker at lære noget nyt eller opdage noget spændende. Det kan også betyde, at man ønsker at undslippe virkeligheden i en kortere periode og leve i en anden verden.

Hvis man i drømmen deltager i en filmproduktion eller er skuespiller i en film, kan det afspejle ens ønske om at udtrykke sig kreativt eller at være i rampelyset på en eller anden måde. Det kan også betyde, at man ønsker at påtage sig en mere ledende rolle i sit liv og tage kontrol over ens egen historie.

Hvis drømmen om film er mere negativ, kan det afspejle bekymringer og frygt. Det kan betyde, at man føler sig fanget eller manipuleret af andre, eller at man ikke kan skelne mellem virkelighed og fantasi.

Er du stadig i tvivl om din drøms budskab, og hvad du skal stille op med den?

Så book en tid til en samtale hos psykoterapeut og drømmetyder Lasse Pallesen – enten fysisk eller over tlf.

I øjeblikket kan du få første samtale (50 min.) for kun 350 kr. Tilbuddet er helt uforpligtende.

Begge ydelser kan du booke her:

Book tid

Her kan du i øvrigt se mine andre ydelser og priser

Søg på nyt drømmesymbol

 Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

betydningen af drømme om en film - drømmetydning film som drømmesymbol

 

Få tydet din drøm gratis af kunstig intelligens

Som et nyt og underholdende tiltag, kan du nu få tydet din drøm af en kunstig intelligens her på siden.

Ja, lad mig prøve det

 


 

SÆRLIGT TILBUD PÅ TERAPI: Få din 1. samtale til kun 350 kr.

Helt uforpligtende.

book tid

 


 

Har du angst?

Så læs her om, hvordan psykodynamisk terapi kan hjælpe dig ud af angsten – effektivt og permanent.

Læs mere

 

 


 

Bliv medlem af ANGSTGRUPPEN på facebook

En lukket gruppe, hvor du kan få gratis støtte, hjælp, råd og inspiration til at håndtere din angst.

Gå til ANGSTGRUPPEN

 

 


Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Al negativitet forårsages af en ophobning af psykologisk tid og fornægtelse af nuet. Ubehag, angst, spænding, stress, bekymring – alle former for frygt – forårsages af for meget fremtid og for lidt nærvær. Skyldfølelser, anger, vrede, beklagelser, tristhed, bitterhed og alle former for mangel på tilgivelse forårsages af for meget fortid og for lidt nærvær.

Eckhart Tolle