fbpx

Drømmetydning: Have

Hvad betyder drømme om haver?

Generelt kan en have i en drøm repræsentere en følelse af fred, ro, skønhed og vækst.

For eksempel kan en smuk og velholdt have i en drøm symbolisere en følelse af fred og harmoni i ens liv. Det kan indikere, at man har en positiv og optimistisk indstilling og føler sig tilfreds med ens nuværende situation. Dette kan være en indikation af, at man har en positiv og optimistisk indstilling til livet og føler sig tilfreds med ens nuværende situation.

En forladt eller overgroet have i en drøm kan repræsentere en følelse af tab eller mangel på vækst og skønhed i ens liv. Det kan indikere, at man føler sig frustreret eller utilfreds med ens nuværende situation og ønsker forandring eller forbedring. For eksempel kan det symbolisere en følelse af ensomhed eller manglende muligheder i ens liv.

En have med blomster og planter i forskellige farver kan repræsentere forskellige følelser og ideer i ens liv. For eksempel kan røde blomster symbolisere passion og kærlighed, mens blå blomster kan symbolisere ro og fred. Det kan være en indikation af, at man udforsker forskellige følelser og ideer i ens liv.

En have med mange træer kan repræsentere et ønske om stabilitet og struktur i ens liv. Træer symboliserer ofte vedholdenhed og styrke, og drømme om en have med mange træer kan derfor indikere, at man søger en følelse af sikkerhed og ro i ens liv.

En have med en stor græsplæne kan repræsentere et ønske om frihed og uafhængighed i ens liv. Græsplæner symboliserer ofte åbne rum og muligheder, og drømme om en stor græsplæne kan derfor indikere, at man ønsker at bryde fri fra begrænsninger og regler, der begrænser ens frihed og uafhængighed.

Haver i drømme kan også repræsentere ens indre verden, da det ofte er et symbol på ens bevidsthed og underbevidsthed. Drømme om at udforske en have kan derfor betyde, at man er ved at udforske nye ideer eller sider af sig selv.

Endelig kan en have i en drøm også repræsentere et ønske om at skabe og dyrke noget i ens liv, såsom personlige relationer, karriere eller kreativitet. Det kan indikere, at man har en stærk trang til at vokse og udvikle sig i ens liv.

Er du stadig i tvivl om din drøms budskab, og hvad du skal stille op med den?

Så book en tid til en samtale hos psykoterapeut og drømmetyder Lasse Pallesen – enten fysisk eller over tlf.

I øjeblikket kan du få første samtale (50 min.) for kun 350 kr. Tilbuddet er helt uforpligtende.

Book tid

Her kan du i øvrigt se mine andre ydelser og priser

Søg på nyt drømmesymbol

 Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

betydningen af drømme om have - drømmetydning have som drømmesymbol

 

Få tydet din drøm gratis af kunstig intelligens

Som et nyt og underholdende tiltag, kan du nu få tydet din drøm af en kunstig intelligens her på siden.

Ja, lad mig prøve det

 


 

SÆRLIGT TILBUD PÅ TERAPI: Få din 1. samtale til kun 350 kr.

Helt uforpligtende.

book tid

 


 

Har du angst?

Så læs her om, hvordan psykodynamisk terapi kan hjælpe dig ud af angsten – effektivt og permanent.

Læs mere

 

 


 

Bliv medlem af ANGSTGRUPPEN på facebook

En lukket gruppe, hvor du kan få gratis støtte, hjælp, råd og inspiration til at håndtere din angst.

Gå til ANGSTGRUPPEN

 

 


Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


I have realized that the past and future are real illusions, that they exist in the present, which is what there is and all there is.

Alan Watts