fbpx

Drømmetydning: Elefant

Hvad betyder en elefant i drømme?

Elefanter er generelt symboler på styrke, trofasthed og intellekt. Det kan dog også repræsentere din egen introverte side, og kan derved være et tegn på, at du bør udtale dine meninger og holdninger i højere grad. Udtryk dig selv mere.

Ser du en elefant i din drøm, kan det dog også være et tegn på, at du bør være mere tålmodig og forstående over for andre.

Rider du på en elefant, kan det antyde, at du er i kontrol over dit ubevidste og de aspekter af dig selv, du før var bange for.

Er du bange for elefanten, signalerer dette et kæmpestort problem, som du står overfor.

En hvid elefant symboliserer ofte det royale.

Er du stadig i tvivl om din drøms budskab, og hvad du skal stille op med den?

Så book en tid til en samtale hos psykoterapeut og drømmetyder Lasse Pallesen – enten fysisk eller over tlf.

I øjeblikket kan du få første samtale (60 min.) for kun 250 kr. Tilbuddet er helt uforpligtende.

Alternativt kan du booke en drømmetydning over mail for 250 kr.

Begge ydelser kan du booke her:

Book tid

Her kan du i øvrigt se mine andre ydelser og priser

Søg på nyt drømmesymbol

 Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

betydningen af drømme om en elefant - drømmetydning en elefant som drømmesymbol
4 Responses
 1. Signe

  Jeg har flere gange drømt om slanger der angriber mig, ofte hvor der også er edderkopper over det hele (det skal lige siges jeg er meget bange for både edderkopper og slanger, mest slanger) altid er det en elefant der redder mig eller er ved min side.. hvad kan det mon betyde?

 2. sally

  jeg drømte forleden at jeg kunne flyve og skulle vise det – sådan lidt a la Dumbo. jeg havde gjort det én gang før jeg skulle vise det for nogle af mine venner og jeg kan huske følelsen af, at når jeg sprang ud fra det høje sted, så skulle jeg bruge vildt mange kræfter (lidt som en flyver der er på ned og man trækker og trækker i styrepinden for at få flyveren op.) på at at lave opsvinget og flyve. Jeg husker ikke om det lykkedes for mig anden gang foran mine venner, men følelsen der sad i mig var klart følelsen af, viiiiirkelig at trække opad i kroppen for at svinge væk fra jorden, som jeg nærmede mig hastigt. Det var lidt som om jeg var en elefant når jeg skulle flyve, men også at jeg ikke var. meget underlig drøm.

 3. Ronja

  Jeg drømte at der var 100 elefanter på sådan en vej jeg og en anden skulle over. Da det var lyst og solrigt sov de alle og var ikke farlige, men da det blev mørkt var de så aggressive at man ikke kunne gå den vej for så ville man ihverfald blive dræbt.

 4. Benedikte

  Det er 2. gang og lige efter hinanden drømmer jeg om elefanten er ude efter mig. Elefanten er aggressiv løbe mod mig, vil virkeligt gøre mig meget ondt. Jeg løber væk og gemme mig.


 

SÆRLIGT TILBUD PÅ TERAPI: Få din 1. samtale til kun 250 kr.

Helt uforpligtende.

book tid

 


 

Har du angst?

Så læs her om, hvordan psykodynamisk terapi kan hjælpe dig ud af angsten – effektivt og permanent.

Læs mere

 

 


 

Bliv medlem af ANGSTGRUPPEN på facebook

En lukket gruppe, hvor du kan få gratis støtte, hjælp, råd og inspiration til at håndtere din angst.

Gå til ANGSTGRUPPEN

 

 


Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Jo før du indser, at dit ydre mål ikke kan give dig varig tilfredshed, jo bedre. Når du har indset dit ydre måls begrænsninger, opgiver du dine urealistiske forventninger om, at det skal gøre dig lykkelig, og lader det ydre formål tjene det indre

Eckhart Tolle