fbpx

Psykoterapeut på Frederiksberg med speciale i afhængighed og angst

Book tid: 1. time kun 350 kr.  

Bliv fri af afhængighedens lænker

Min store passion og drivkraft er at hjælpe folk fri af afhængighed og angst.

Jeg er uddannet psykodynamisk relationsorienteret psykoterapeut hos Psykoterapeutuddannelsen A/S – en 4,5 årig uddannelse, der er godkendt hos Dansk Psykoterapeutforening. Den har særligt fokus på behandling af afhængighed og angst gennem en udforskning af de ubevidste eller tilbageholdte følelser, der ligger bag. 

Afhængighederne er et forsøg på at kompensere på noget, vi har manglet i vores liv – ofte i vores barndom. Så længe dette svigt er ubearbejdet, vil trangen til afhængighed være tilstede. Trangen kan ikke bekæmpes med viljestyrke – men opløses ved at blive bevidste om, hvad der skabte den. Og få forløst de følelser af sorg og vrede, der ligger bag.

I kraft af min uddannelse og mine personlige erfaringer med psykoterapi – både som klient og terapeut –  er det min klare overbevisning, at afhængighed kan slippes permanent. Den behøver hverken at at kapre din krop eller styre dit liv på nogen måde. Den frihed, der ligger i et liv uden afhængigheder, er noget jeg inderligt ønske at flere mennesker kommer til at opleve. Dette er også et liv, hvor man:

– får roen tilbage i kroppen.
– får bekymringstankerne og de selvkritiske tanker til at sænke sig.
– oplever en tættere kontakt til følelser og behov.
– får lettere ved at tage beslutninger og sætte grænser.
– får mere energi og overskud i hverdagen.
– får mere nærvær i relationerne.

Et liv, hvor afhængigheden ikke sætter dagsordnen. Et liv, hvor det som afhængighederne gav os førhen, opleves uden afhængighedernes tilstedeværelse.

Mange fastholdes i behandlinger, som kun symptombehandler og dermed ikke når til roden af problemet. Det er dybt utilfredsstillende, og noget jeg gerne vil gøre mit til at ændre på.

En opløsning af afhængighederne kræver først fremmest et rum med tillid, åbenhed, anerkendelse og tryghed og som psykoterapeut er det min fornemste opgave at skabe en sådan atmosfære. 

Er du stadig nysgerrig, kan du booke din første samtale (50 min) til kun 350 kr: Det er et særligt tilbud, der kører for tiden. Normalprisen er 750 kr.

Book tid: 1. satale (50 min) kun 350 kr.  

Du er også meget velkommen til at ringe på tlf: 61 27 18 99 for en gratis afklarende samtale.
 
Min klinik ligger på Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg.

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld navn og tlf. nr. nedenfor, og jeg vil ringe dig op inden for 24 timer. Så kan du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig af med din afhængighed. Det er gratis og uforpligtende.

Psykoterapeut Lasse Pallesen - Bliv fri af angstsymptomer, stresssymptomer, depression og afhængighed

Referencer

Jeg er så utroligt taknemmelig for den behandling jeg har fået hos Lasse. Før jeg startede havde jeg den vildeste panikangst. Jeg vågnede om natten badet i sved og jeg orkede ikke at gå uden for en dør. Nu har jeg fået friheden tilbage. Jeg har fået så mange indsigter og er kommet meget bedre i kontakt med mig selv og mine følelser efter mit forløb. Lasse er utrolig rummelig, empatisk, rolig og anerkendende. De varmeste anbefalinger herfra! TAK!

Annelise
34 år

Mit forløb med Lasse har været virkeligt godt. Det er utroligt så lidt min angst fylder nu. Lasse er så god til at lytte. Han forstår mig virkelig godt. Og så har han givet mig så mange øjenåbnere. Tusind tak.

Erik
55 år

Lasse er er meget tillidsvækkende. Han giver mig ro til at uddybe mine tanker. Jeg føler mig tryg og set i terapien.  Han er også meget anerkendende. Det gør at jeg tør åbne mig op.

Line
24 år

Kontakt psykoterapeut på Frederiksberg Lasse Pallesen

Adresse

Roskildevej 46,

2000 Frederiksberg

  • 61 27 18 99