fbpx

Psykoterapeut på Frederiksberg med speciale i angstbehandling

Bliv fri af angstens lænker

Velkommen til min hjemmeside.

Er du stadig nysgerrig på, hvordan psykoterapi kan hjælpe dig fri af angsten, kan du booke din 1. samtale (50 min.)  for kun 350 kr. ved at trykke på knappen nedenfor. Det er et særligt tilbud, der kører for tiden. Normalprisen er i øvrigt kun 750 kr.

Book tid: 1. samtale (50 min) kun 350 kr.

Du er også meget velkommen til at ringe på tlf: 61 27 18 99 for en gratis afklarende samtale.

Det er min klare erfaring, at angsten kan behandles – og ikke kun symptombehandles

Mange angstbehandlinger – det være sig mange former for medicin og terapi – fokuserer udelukkende på at dæmpe angstsymptomerne. De kommer ikke til roden af problemet, og dermed fastholdes vi i behandlinger uden varig effekt. Angsten vil komme retur, fordi det, der i virkeligheden giver os angst, ikke er blevet bearbejdet.

I psykodynamisk terapi ses angst som et udtryk for undertrykte følelser.  Derfor vil vi terapien være særligt nysgerrige på de følelser, der ligger bag angsten.

En forløsning af de følelser vil betyde, at angsten helt automatisk og naturligt slipper sit greb.

Og alle de livsbegrænsende tiltag man tidligere har tyet til for at dulme og kontrollere angsten, bliver nu ikke længere nødvendige. 

Denne process kræver først fremmest et rum med tillid, åbenhed, nænsomhed, anerkendelse og tryghed og som psykoterapeut er det min fornemste opgave at skabe et sådant rum.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive fri for din angst – en gang for alle. Så du endegyldigt kan give slip på angsten og al det ubehag og alle de livsbegrænsninger, den giver.

Det er et liv med:

  • mere ro i kroppen
  • færre bekymringstanker og mindre tankemylder
  • en tættere kontakt til følelser og behov.
  • lettere adgang til beslutningstagning og grænsesætning
  • mere energi og overskud i hverdagen
  • mere nærvær i relationerne

Alle mennesker fortjener et sådant liv, hvor angsten ikke har styringen. Et liv i frihed og i ro.

Book tid: 1. samtale (50 min) kun 350 kr.

Om Lasse Pallesen – psykoterapeut med speciale i angst

Min store passion og drivkraft er at hjælpe folk fri af angsten.

I begyndelsen af mine 20’ere startede jeg selv med at gå i terapi. Og jeg oplevede på egen krop, hvordan min angst blev mindre og mindre. Jeg troede faktisk slet ikke, at det var muligt at slippe min angst, så meget som jeg gjorde i denne tid. Det var en kæmpe lettelse og forløsning.

Mine oplevelser ansporede mig til at lægge mit liv om. Jeg ville nu hjælpe andre mennesker på samme måde, som min terapeut havde hjulpet mig. 

Derfor startede jeg på uddannelsen til psykodynamisk psykoterapeut hos Psykoterapeutuddannelsen A/S – en 4,5 årig uddannelse, der er godkendt hos Dansk Psykoterapeutforening. Den har særligt fokus på behandling af angst gennem en udforskning af de ubevidste eller tilbageholdte følelser, der ligger bag angsten. 

I kraft af min uddannelse og mine personlige erfaringer med psykoterapi – både som klient og terapeut –  er det nu min klare overbevisning, at angsten kan slippes permanent. Den behøver hverken at kapre din krop eller styre dit liv på nogen måde. Den frihed, der ligger i et liv uden angst, er noget jeg inderligt ønske at flere mennesker kommer til at opleve. 

Mange fastholdes i angstbehandlinger, som kun symptombehandler og dermed ikke når til roden af problemet. Det er dybt utilfredsstillende, og noget jeg gerne vil gøre mit til at ændre på.

Du skal være meget velkommen her.

Book tid: 1. samtale (50 min) kun 350 kr.  

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld navn og tlf. nr. nedenfor, og jeg vil ringe dig op inden for 24 timer. Så kan jeg høre om dine udfordringer med angst og du kan høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Det er gratis og uforpligtende.

 

Du er naturligvis også velkommen til selv at ringe til mig på tlf: 61 27 18 99.

Psykoterapeut Lasse Pallesen - Speciale i angst

Referencer

Jeg er så utroligt taknemmelig for den behandling jeg har fået hos Lasse. Før jeg startede havde jeg den vildeste panikangst. Jeg vågnede om natten badet i sved og jeg orkede ikke at gå uden for en dør. Nu har jeg fået friheden tilbage. Jeg har fået så mange indsigter og er kommet meget bedre i kontakt med mig selv og mine følelser efter mit forløb. Lasse er utrolig rummelig, empatisk, rolig og anerkendende. De varmeste anbefalinger herfra! TAK!

Annelise
34 år

Mit forløb med Lasse har været virkeligt godt. Det er utroligt så lidt min angst fylder nu. Lasse er så god til at lytte. Han forstår mig virkelig godt. Og så har han givet mig så mange øjenåbnere. Tusind tak.

Erik
55 år

Lasse er er meget tillidsvækkende. Han giver mig ro til at uddybe mine tanker. Jeg føler mig tryg og set i terapien.  Han er også meget anerkendende. Det gør at jeg tør åbne mig op.

Line
24 år

Kontakt psykoterapeut på Frederiksberg Lasse Pallesen

Adresse

Roskildevej 46,

2000 Frederiksberg

  • 61 27 18 99