fbpx

Break Free - Det skræddersyede forløb til forældre med et barn med angst

Få hjælp til at hjælpe dit barn ud af angsten – hen til et liv med mere selvværd, mere mod og mere livsglæde

Som psykodynamisk psykoterapeut har jeg valgt at specialisere mig i behandling af børn og unge med angst. 

Jeg får mange henvendelser fra forældre, hvis barn lider af angst. Angsten gør, at barnet eksempelvis trækker sig socialt, isolerer sig på værelset, har søvnbesvær, får katastrofetanker, oplever total modvilje mod at gå i skole,  flygter ind i computerspillenes verden eller el. på anden måde undgår at komme i kontakt med det, der frembringer angsten.

Det er en helt naturlig og forståelig reaktion, men desværre også en reaktion, som på sigt ofte giver lavt selvværd, opgivenhed og en følelse af ikke at være god nok. Og ja, så er det også dybt udmattende – både for barnet og forældrene. For hvor er vejen ud? 

De fleste forældre, som kommer hos mig, har forsøgt at løse udfordringerne på mange forskellige måder: Medicin, kommunale tilbud, alternativ behandling, selvhjælpsbøger og online-kurser.

De har forsøgt at hjælpe ved at berolige, give omsorg og snakke med barnet om udfordringerne. De har prøvet både at imødekomme barnets behov og udfordre barnets vaner, Alt sammen i den største kærlighed.

Det er derfor dybt fortvivlende for dem at opleve at angsten atter bliver ved at være der. Og i nogle tilfælde forværres den over tid.

Som professionel psykodynamisk psykoterapeut har det siden 2010 været min største passion at løse denne udfordring sammen med disse familier. Resultatet er skræddersyet forløb, Break Free, der består af samtaleterapi med både forældre og deres barn. Målet er, at

 • synliggøre de uhensigtsmæssige mønstre og vaner i barnets liv.
 • undersøge, hvilke dele af jeres forældrestil, der henholdsvis fodrer angsten og er med til at opløse den.
 • give dig som forælder redskaber til at hjælpe dit barn til at overvinde angsten.
 • afdække, hvad der er svært i barnets liv og hvilke følelser af sorg og vrede, der ligger under angsten.

Forløbet består af 6-10 konsultationer af 60 min. Ring på tlf. 61 27 18 99 og få en gratis uforpligtende samtale om Break Free-forløbet i forhold til jeres konkrete udfordringer.   

psykoterapi det indre barn

Kontakt psykoterapeut på Frederiksberg Lasse Pallesen


  Adresse

  Roskildevej 46,

  2000 Frederiksberg

  • 61 27 18 99