fbpx

Break Free - Det skræddersyede forløb til forældre med et barn med angst

Få hjælp til at hjælpe dit barn ud af angsten – hen til et liv med mere selvværd, mere mod og mere livsglæde

Som psykodynamisk psykoterapeut har jeg valgt at specialisere mig i behandling af børn og unge med angst. 

Jeg får mange henvendelser fra forældre, hvis barn lider af angst. Angsten gør, at barnet eksempelvis trækker sig socialt, isolerer sig på værelset, har søvnbesvær, får katastrofetanker, oplever total modvilje mod at gå i skole,  flygter ind i computerspillenes verden eller el. på anden måde undgår at komme i kontakt med det, der frembringer angsten.

Det er en helt naturlig og forståelig reaktion, men desværre også en reaktion, som på sigt ofte giver lavt selvværd, opgivenhed og en følelse af ikke at være god nok. Og ja, så er det også dybt udmattende – både for barnet og forældrene. For hvor er vejen ud? 

De fleste forældre, som kommer hos mig, har forsøgt at løse udfordringerne på mange forskellige måder: Medicin, kommunale tilbud, alternativ behandling, selvhjælpsbøger og online-kurser.

De har forsøgt at hjælpe ved at berolige, give omsorg og snakke med barnet om udfordringerne. De har prøvet både at imødekomme barnets behov og udfordre barnets vaner, Alt sammen i den største kærlighed.

Det er derfor dybt fortvivlende for dem at opleve at angsten atter bliver ved at være der. Og i nogle tilfælde forværres den over tid.

Som professionel psykodynamisk psykoterapeut har det siden 2010 været min største passion at løse denne udfordring sammen med disse familier. Resultatet er skræddersyet forløb, Break Free, der består af samtaleterapi med både forældre og deres barn. Målet er, at

  • synliggøre de uhensigtsmæssige mønstre og vaner i barnets liv.
  • undersøge, hvilke dele af jeres forældrestil, der henholdsvis fodrer angsten og er med til at opløse den.
  • give dig som forælder redskaber til at hjælpe dit barn til at overvinde angsten.
  • afdække, hvad der er svært i barnets liv og hvilke følelser af sorg og vrede, der ligger under angsten.

Forløbet består af 6-10 konsultationer af 60 min. Ring på tlf. 61 27 18 99 og få en gratis uforpligtende samtale om Break Free-forløbet i forhold til jeres konkrete udfordringer.   

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld navn og tlf. nr. nedenfor, og jeg vil ringe dig op inden for 24 timer. Så kan du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med, at din barn bliver fri af angst. Det er gratis og uforpligtende.

Om Lasse Pallesen – psykoterapeut med speciale i angst

Min store passion og drivkraft er at hjælpe folk fri af angsten.

Jeg er uddannet psykodynamisk relationsorienteret psykoterapeut hos Psykoterapeutuddannelsen A/S – en 4,5 årig uddannelse, der er godkendt hos Dansk Psykoterapeutforening. Den har særligt fokus på behandling af angst gennem en udforskning af de ubevidste eller tilbageholdte følelser, der ligger bag angsten. 

I kraft af min uddannelse og mine personlige erfaringer med psykoterapi – både som klient og terapeut –  er det min klare overbevisning, at angsten kan slippes permanent. Den behøver hverken at at kapre din krop eller styre dit liv på nogen måde. Den frihed, der ligger i et liv uden angst, er noget jeg inderligt ønske at flere mennesker kommer til at opleve. 

Mange fastholdes i angstbehandlinger, som kun symptombehandler og dermed ikke når til roden af problemet. Det er dybt utilfredsstillende, og noget jeg gerne vil gøre mit til at ændre på.

Et opgør med angsten kræver først fremmest et rum med tillid, åbenhed, anerkendelse og tryghed og som psykoterapeut er det min fornemste opgave at skabe en sådan atmosfære.  

Jeg har også erfaret, hvor vigtigt det er at lytte til og forstå vores drømme i behandlingen af angst og traumer. Derfor har jeg taget uddannelser i drømmearbejde og drømmetydning herunder “Exploring Dreams” ved den anerkendte amerikanske forsker Ron Masa samt uddannelsen “The Psychology of Carl Gustav Jung” ved Joshua Schmude.

Endelig har jeg i kraft af mit mangeårige virke som lærer og studievejleder et indgående kendskab til de sociale og psykiske udfordringer, som unge har idag.

Book tid: 1. time kun 350 kr.  

psykoterapi det indre barn

Kontakt psykoterapeut i København MPF Lasse Pallesen

Adresse

Roskildevej 46,

2000 Frederiksberg

  • 61 27 18 99