fbpx

Parterapi på Frederiksberg - Styrk jeres kommunikation, intimitet og kærlighed

Gå i parterapi og bliv bevidste om jeres sårende mønstre

Udfordringerne ved at danne par med et andet menneske kan have mange former. Det kan være mistillid, jalousi, utroskab, skænderier, manglende kommunikation, pludselige vredesudbrud samt forskelle i jeres ønsker for fremtiden, jeres værdier eller jeres behov for initiativ, initimitet, uafhængighed og sex.

  At gå i parterapi handler i høj grad om at blive bevidste om de ubevidste mønstre, der ligger til grund for jeres udfordringer. Når vi indgår i et parforhold kommer vi unægteligt til at trigge hinandens sårbarheder – sårbarheder, som vi bærer med os helt fra barndommen.

I situationer, hvor vi rammes i vores sårbarhed, kapres vi af vores følelser i en sådan grad, at vi kommer til at optrappe en konflikt, trække os eller såre vores partner tilbage. Hermed kan en ond cirkel være skabt. Cirklen kan brydes i terapi ved at få støtte til at blive opmærksomme om dynamikkerne i disse mønstre, og få mulighed for at mærke og udtrykke de følelser af vrede, sorg, afsky, som ikke får lov at komme frem i dagligdagen.

Denne proces kan give en større nærhed, empati, og forståelse for hinanden og bidrage til en bedre kommunikation og en stærkere intimitet fremover.

Som certificeret psykodynamisk psykoterapeut (såkaldt MPF) vil jeg støtte jer, så godt jeg kan igennem hele denne process.  Jeg vil være så støttende og anerkendende som muligt og sørge for, at processen forløber stille og roligt i et tempo, hvor I begge kan være med hele vejen.

Kontakt psykoterapeut i København MPF Lasse Pallesen

    Adresse

    Roskildevej 46,

    2000 Frederiksberg

    • 61 27 18 99