fbpx

Terapi mod stress - mindsk dine spændinger og destruktive tankemønstre

Gå i terapi og få roen tilbage i krop og sind

Oplever du stressymptomer herunder:

 • Døjer med spændinger i mave, bryst eller hoved
 • Mærker uro og rastløshed i kroppen
 • Har dårlig nattesøvn
 • Føler dig træt og udmattet
 • Oplever koncentrationsbesvær
 • Magter ikke hverdagens gøremål

Stress kan opleves på mange forskellige måder. Fælles for dem er, at kroppen reagerer på en for høj belastning. Denne reaktion føles dybt ubehagelig, for det er kroppens måde at kommunikere til dig, at det er på tide at stoppe op, sige fra, mærke efter, og tage styringen tilbage i dit liv. Stress er altså en form for alarm, der vil få dig til at ændre din livsstil eller måden du forholder dig til den på.

At lytte til denne alarm og foretage de nødvendige skridt er naturligvis meget nemmere sagt end gjort. Det skyldes, at der ofte ligger stærke føleleser (typisk af vrede, sorg el. afsky) gemt nede under stressbelastningerne. Og disse følelser, har vi modstand på, fordi de er angstfremkaldende.

Vil du gerne have kroppen tilbage i balance og genfinde roen i dig selv og ønsker en permanent højere stresstærskel og ikke kun symptombehandling, kan psykodynamisk terapi hos mig være en god mulighed.

Her vil jeg støtte dig i at dæmpe din stress permanent ved at vi undersøger både årsagerne til dens fremkomst, såvel som de følelser – typisk i form af sorg, vrede eller afsky – som ligger under stressen (for der ligger med garanti undertrykte følelelser gemt hernede).

Ved at komme i kontakt med disse følelser i terapi-rummet, kan nervesystemet få ro, og derefter opstår der typisk en klar ide om, hvilke skridt der er nødvendige at tage for at komme ud af stresstilstanden. 

Som certificeret psykodynamisk psykoterapeut (såkaldt MPF) vil jeg støtte dig, så godt jeg kan igennem hele denne process.  Jeg vil være så støttende og anerkendende som muligt og sørge for, at  processen forløber stille og roligt i et tempo, hvor du kan være med hele vejen.

Kontakt psykoterapeut i København MPF Lasse Pallesen

  Adresse

  Roskildevej 46,

  2000 Frederiksberg

  • 61 27 18 99