fbpx

Psykoterapeut på Frederiksberg med speciale i stressbehandling

Book tid: 1. time kun 350 kr.

Bliv fri af stress – en gang for alle

Oplever du at være stresset eller at være gået ned med stress, kender du sikkert godt de fleste af disse symptomer:

 • Døjer med spændinger i mave, bryst eller hoved
 • Mærker uro og rastløshed i kroppen
 • Har dårlig nattesøvn
 • Føler dig træt og udmattet
 • Oplever koncentrationsbesvær
 • Har brug for at trække stikket, selvom dette også kan opleves som dybt livsbegrænsende. 

Det er selvsagt en dybt ubehagelig tilstand, som tilmed kan give dig en modløshed og håbløshed. For hvor er vejen ud? Måske føler du dig ude af stand til at slippe fri af det, der stresser dig. Eller måske er du allerede gået ned med stress og er nervøs for, at stressen kommer retur, så snart du vender tilbage til en mere “normal” hverdag.

Mit navn er Lasse Pallesen, og jeg er certificeret psykodynamisk psykoterapeut (MPF) med speciale i stress.  Jeg har siden 2010 hjulpet mennesker ud af stress og hen til liv, hvor de oplever at:

 • få roen tilbage i kroppen.
 • leve et liv uden de begrænsninger stressen sætter.
 • få mere energi og overskud i hverdagen.
 • blive mere modstandsdygtig over for fremtidige stressfaktorer.
 • opleve en tættere kontakt til følelser og behov.
 • få lettere ved at udtrykke følelser og behov.
 • få mere nærvær i relationerne.

Kort sagt et liv, hvor stressen ikke har styringen, men hvor du er fri til at føre det liv du ønsker – inderst inde.

Og det måske mest opmuntrende er, at psykodynamisk terapi ikke blot er symptombehandling. I modsætning til medicin og mange andre terapiformer, handler psykodynamisk terapi om at komme til roden af problemet, så stresstilstanden opløses permanent.

Dette gøres roligt og nænsomt, så du ikke på nogen måde føler dig overbelastet.

Få første time til kun 350 kr!

Book tid til første samtale, for at se om psykodynamisk terapi med mig er noget for dig.

Book tid: 1. time kun 350 kr.

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld navn og tlf. nr. nedenfor, og jeg vil ringe dig op inden for 24 timer. Så kan du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig af med din stress. Det er gratis og uforpligtende.

 

Du er naturligvis også velkommen til selv at ringe til mig på tlf: 61271899.

Psykoterapeut Lasse Pallesen - Bliv fri af angstsymptomer, stresssymptomer, depression og afhængighed

Referencer

Jeg er så utroligt taknemmelig for den behandling jeg har fået hos Lasse. Før jeg startede havde jeg den vildeste panikangst. Jeg vågnede om natten badet i sved og jeg orkede ikke at gå uden for en dør. Nu har jeg fået friheden tilbage. Jeg har fået så mange indsigter og er kommet meget bedre i kontakt med mig selv og mine følelser efter mit forløb. Lasse er utrolig rummelig, empatisk, rolig og anerkendende. De varmeste anbefalinger herfra! TAK!

Annelise
34 år

Mit forløb med Lasse har været virkeligt godt. Det er utroligt så lidt min angst fylder nu. Lasse er så god til at lytte. Han forstår mig virkelig godt. Og så har han givet mig så mange øjenåbnere. Tusind tak.

Erik
55 år

Lasse er er meget tillidsvækkende. Han giver mig ro til at uddybe mine tanker. Jeg føler mig tryg og set i terapien.  Han er også meget anerkendende. Det gør at jeg tør åbne mig op.

Line
24 år

Om Lasse Pallesen – psykoterapeut med speciale i stress og angst

Min store passion og drivkraft er at hjælpe folk fri af stress.

Jeg er uddannet psykodynamisk relationsorienteret psykoterapeut hos Psykoterapeutuddannelsen A/S – en 4,5 årig uddannelse, der er godkendt hos Dansk Psykoterapeutforening. Den har særligt fokus på behandling af stress og angst gennem en udforskning af de ubevidste eller tilbageholdte følelser, der ligger bag. 

I kraft af min uddannelse og mine personlige erfaringer med psykoterapi – både som klient og terapeut –  er det min klare overbevisning, at stress kan slippes permanent. De behøver hverken at at kapre din krop eller styre dit liv på nogen måde. Den frihed, der ligger i et liv uden stress. er noget jeg inderligt ønsker at flere mennesker kommer til at opleve. 

Mange fastholdes i behandlinger, som kun symptombehandler og dermed ikke når til roden af problemet. Det er dybt utilfredsstillende, og noget jeg gerne vil gøre mit til at ændre på.

Et opgør med stress kræver først fremmest et rum med tillid, åbenhed, anerkendelse og tryghed og som psykoterapeut er det min fornemste opgave at skabe en sådan atmosfære.  

Jeg har også erfaret, hvor vigtigt det er at lytte til og forstå vores drømme i behandlingen af stress og angst. Derfor har jeg taget uddannelser i drømmearbejde og drømmetydning herunder “Exploring Dreams” ved den anerkendte amerikanske forsker Ron Masa samt uddannelsen “The Psychology of Carl Gustav Jung” ved Joshua Schmude.

Book tid: 1. time kun 350 kr.