fbpx

Drømmetydning: Engel

Hvad betyder drømme om engle?

Engle anses ofte for at være rene, gode og kærlige væsener, der bringer positive energier og beskeder. De kan også symbolisere håb og trøst i tider med udfordringer og svære situationer. Mange mennesker tror på, at de har en personlig engel, der beskytter og vejleder dem i deres liv.

Engle er ofte forbundet med beskyttelse eller en en følelse af sikkerhed, trøst og fred. Når vi føler os bange, ensomme eller usikre, kan ideen om en beskyttende engel give os håb og trøst.

Engle kan også symbolisere kærlighed og omsorg, som kan hjælpe os med at føle os elskede og værdsatte.

Engle kan også repræsentere inspiration, som kan hjælpe os med at finde vores vej i livet, og vejledning, som kan hjælpe os med at træffe kloge beslutninger og navigere gennem udfordringer og vanskeligheder. 

Endelig kan engle symbolisere forbindelsen mellem det åndelige og det jordiske, og de kan repræsentere en påmindelse om, at vi er en del af noget større og mere dybtgående end vores egne liv. Engle kan minde os om, at vi er forbundet med hinanden og med det guddommelige, og at vi kan finde styrke og trøst ved at søge forbindelse med noget større end os selv.

Hvis du taler med en engel, kan det indikere, at du har brug for rådgivning eller støtte i ens vågne liv. Det kan også betyde, at man søger efter svar på eksistentielle eller åndelige spørgsmål, eller at man ønsker at få en større forståelse af en bestemt situation eller problem.

Hvis du drømmer om at være en engel, kan det symbolisere et ønske om at hjælpe andre med at tage sig af dem. Det kan også betyde, at man føler sig inspireret til at udtrykke sin kreativitet, hjælpsomhed eller spiritualitet på en mere positiv måde.

Hvis man drømmer om en falmet eller døende engel, kan det afspejle bekymringer om ens egen åndelige eller fysiske helbredstilstand. Det kan også symbolisere, at man har brug for mere håb og inspiration i ens liv.

Hvis man drømmer om at kæmpe mod en engel, kan det betyde, at man føler sig i konflikt med ens egen spiritualitet eller ens forhold til Gud eller universet. Det kan også afspejle en følelse af at blive testet eller udfordret på ens tro og overbevisninger.

Er du stadig i tvivl om din drøms budskab, og hvad du skal stille op med den?

Så book en tid til en samtale hos psykoterapeut og drømmetyder Lasse Pallesen – enten fysisk eller over tlf.

I øjeblikket kan du få første samtale (50 min.) for kun 350 kr. Tilbuddet er helt uforpligtende.

Begge ydelser kan du booke her:

Book tid

Her kan du i øvrigt se mine andre ydelser og priser

Søg på nyt drømmesymbol

 Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

betydningen af drømme om engel - drømmetydning engel som drømmesymbol

 

Få tydet din drøm gratis af kunstig intelligens

Som et nyt og underholdende tiltag, kan du nu få tydet din drøm af en kunstig intelligens her på siden.

Ja, lad mig prøve det

 


 

SÆRLIGT TILBUD PÅ TERAPI: Få din 1. samtale til kun 350 kr.

Helt uforpligtende.

book tid

 


 

Har du angst?

Så læs her om, hvordan psykodynamisk terapi kan hjælpe dig ud af angsten – effektivt og permanent.

Læs mere

 

 


 

Bliv medlem af ANGSTGRUPPEN på facebook

En lukket gruppe, hvor du kan få gratis støtte, hjælp, råd og inspiration til at håndtere din angst.

Gå til ANGSTGRUPPEN

 

 


Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Al negativitet forårsages af en ophobning af psykologisk tid og fornægtelse af nuet. Ubehag, angst, spænding, stress, bekymring – alle former for frygt – forårsages af for meget fremtid og for lidt nærvær. Skyldfølelser, anger, vrede, beklagelser, tristhed, bitterhed og alle former for mangel på tilgivelse forårsages af for meget fortid og for lidt nærvær.

Eckhart Tolle