fbpx

Drømmetydning: Højde

Hvad betyder drømme om højde?

Generelt set repræsenterer drømme om højder en følelse af at stå over for en stor udfordring eller en følelse af at skulle tage en stor risiko i dit liv.

Drømme om højder kan også repræsentere en følelse af at være på vej mod større højder eller succes i dit liv. Drømmen kan være en indikation på, at du er ved at nå et nyt niveau af personlig vækst og udvikling, eller at du har potentiale til at nå dine mål og drømme.

Hvis det at være højt oppe føles spændende og opløftende, kan det symbolisere en følelse af frihed og ekspansion i dit liv. Drømmen kan repræsentere en trang til at nå nye højder og udforske nye muligheder i dit liv. Det kan også betyde, at du føler dig stærk og selvsikker i dit liv, og at du er parat til at tage større risici og udfordringer.

Hvis det at være højt oppe i drømmen føles farligt og skræmmende, kan det symbolisere en følelse af usikkerhed og sårbarhed i dit liv. Drømmen kan være en advarsel om, at du måske tager for store risici, eller at du overser potentielle farer eller problemer i din vej fremad. Det kan også betyde, at du føler dig fanget i en situation, hvor du ikke kan flygte eller tage kontrol.

Hvis det at være højt oppe i drømmen involverer en udsigt over et landskab eller en by, kan det symbolisere en trang til at se tingene fra et nyt perspektiv. Drømmen kan repræsentere en trang til at opdage nye muligheder og udfordringer i dit liv, eller en trang til at se tingene på en mere helhedsorienteret måde.

Hvis det at være højt oppe i drømmen involverer en konstruktion eller et byggeri, kan det symbolisere en følelse af at være i gang med at opbygge noget nyt i dit liv. Drømmen kan repræsentere en trang til at skabe noget af værdi eller opnå nye mål i dit liv.

Hvis det at være højt oppe i drømmen involverer en rejse op ad en trappe eller en stige, kan det symbolisere en følelse af personlig vækst og udvikling. Drømmen kan repræsentere en trang til at tage skridt op ad karrierestigen, personlige mål eller opnåelse af et højere niveau af selvforståelse.

Er du stadig i tvivl om din drøms budskab, og hvad du skal stille op med den?

Så book en tid til en samtale hos psykoterapeut og drømmetyder Lasse Pallesen – enten fysisk eller over tlf.

I øjeblikket kan du få første samtale (50 min.) for kun 350 kr. Tilbuddet er helt uforpligtende.

Book tid

Her kan du i øvrigt se mine andre ydelser og priser

Søg på nyt drømmesymbol

 Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

betydningen af drømme om en højde - drømmetydning højde som drømmesymbol

 

Få tydet din drøm gratis af kunstig intelligens

Som et nyt og underholdende tiltag, kan du nu få tydet din drøm af en kunstig intelligens her på siden.

Ja, lad mig prøve det

 


 

SÆRLIGT TILBUD PÅ TERAPI: Få din 1. samtale til kun 350 kr.

Helt uforpligtende.

book tid

 


 

Har du angst?

Så læs her om, hvordan psykodynamisk terapi kan hjælpe dig ud af angsten – effektivt og permanent.

Læs mere

 

 


 

Bliv medlem af ANGSTGRUPPEN på facebook

En lukket gruppe, hvor du kan få gratis støtte, hjælp, råd og inspiration til at håndtere din angst.

Gå til ANGSTGRUPPEN

 

 


Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


The meaning of life is just to be alive. It is so plain and so obvious and so simple. And yet, everybody rushes around in a great panic as if it were necessary to achieve something beyond themselves.

Alan Watts