fbpx

Drømmetydning: Ulv

Hvad betyder drømme om ulve?

Ulve symboliserer generelt overlevelse, skønhed, det at være alene, mystik, selvtillid og stolthed. Negative betydninger inkluderer ondskab og aggression – særligt hvis ulven hvæser.

En venlig ulv kan antyde, at du evner at tage tingene med ro selv i stressende sociale situationer – eller at du har et ønske herom. Den kan også antyde at du er en enlig strejfer, der måske nyder denne selvstændighed eller måske drømmer du om tosomhed eller et større socialt netværk.

Drømmer du om at blive angrebet af en ulv, signaleres, at du er oppe imod en ukontrollabel og altædende kraft i dit liv. Det kan være en afhængighed, et ubehageligt forhold, angst eller depression. Du kan i øvrigt læse mere om angst her.

Særligt hvide ulve symboliserer ære, stolthed og sejr. Du har måske overvundet dig selv for nylig? 

Sorte ulve repræsenterer derimod din skygge. Disse er egenskaber, som du bevidst eller ubevidst nægter at anerkende ved dig selv – fordi du føler skamfuldhed herved. Særligt hvis du kæmper imod den sorte ulv symboliseres, at du fortrænger eller undertrykker noget vigtigt i dit liv. Og hvis ulven har røde øjne er netop denne betydning endnu mere klar.

At dræbe en ulv signalerer forræderi. Det samme gør et ulvebid. Spørgsmål er så om det er dig, der er forræderen eller den forrådte?

Ser du en død ulv, kan det være, at du mangler social opbakning eller støtte enten psykisk eller for at kunne gennemføre et projekt. Du kan ikke klare alt alene – du har brug for at række ud.

At flygte fra en ulv symboliserer, at du ikke er villig til at konfrontere et problem, som påvirker dit liv i negativ retning. Du løber fra problemet i stedet for at konfrontere det.

En hylende ulv symboliserer et råb om hjælp fra nogen i dit virkelige liv. Har du ignoreret en person for længe?

Drømmer du om selv at være en ulv, antydes, at du har behov for at være alene. Du har brug for at trække det sociale stik, og bare være i dit eget selskab.

Hvis ulven tager sig af en ulveunge eller forvandler sig til en lille hvalp, er det tegn på din omsorgsfulde sider eller et ønske om at være i et omsorgsfuldt forhold. 

Drømmer du om at få beskyttelse fra en ulv, kan det betyde at du modtager hjælp fra en uventet kant i dit virkelige liv. Har du misforstået et andet menneskes gode intentioner?

En ulveflok symboliserer enten familie eller en intimiderende og farlig gruppe, som truer dig.

En talende ulv kommer altid med vigtige budskaber, der har med din egen stolthed og integritet at gøre. Du gør klogt i at lytte til den.

At spise en ulv, betyder at du går på kompromis med din egen stolthed og integritet.

Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

Er du stadig i tvivl om din drøms budskab, og hvad du skal stille op med den?

Så book en tid til en samtale hos psykoterapeut og drømmetyder Lasse Pallesen – enten fysisk eller over tlf. Lad os sammen udforske dine drømme, så du kan blive fri af dine ubevidste lænker.

I øjeblikket kan du få første samtale (60 min.) for kun 250 kr (spar 350 kr.). Tilbuddet er helt uforpligtende.

Alternativt kan du booke en drømmetydning over mail for 250 kr. Begge ydelser kan du booke her:

Book tid

Her kan du i øvrigt se mine andre ydelser og priser

Søg på nyt drømmesymbol

 

Kilde: Parker, J & D. (1986) Drømme – tolkning og symboler. Politikens Forlag

betydningen af drømme om ulve - drømmetydning ulv som drømmesymbol

Efterlad en kommentar

SÆRLIGT TILBUD: Spar 58% på din første terapitime: 250 kr./60 min

Normalpris: 600 kr. Helt uforpligtende.

book tid

 

 


 

Kan du lide siden?

Så vil jeg blive rigtig glad for et like:-)


Hvad er angst?

Få klar besked om angstsymptomer, årsager og behandling.

Læs mere

 


Hvis der virkelig ikke er noget, du kan gøre for at ændre dit her og nu, og du ikke kan forlade situationen, så acceptér dit her og nu totalt ved at give slip på enhver indre modstand

– Eckhart Tolle